dinsdag 19 mei 2015

Zeeklassen!!

JOEPIE!!! WE GAAN OP ZEEKLASSEN!

Van 18 t.e.m. 22 mei gaan we op zeeklassen naar Middelkerke!


Donderdag: Vandaag ben ik (juf Ils) op bezoek geweest aan de zee! Wat was het fijn om de kinderen terug te zien. Alle kinderen zagen er heel gelukkig uit, maar na zo'n week begint de vermoeidheid ook wel toe te nemen. Deze middag kregen de kinderen een koude schotel en in de namiddag zijn ze met de Go Carts gaan rijden. Omdat het vandaag mooi weer was konden de kinderen ook lekker lang buiten spelen en werden ze door de meesters getrakteerd op een ijsje!

Voor de laatste avond mochten we ons mooi maken en was er een dans- en verkleedavond. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt.

Nog één nachtje slapen en morgenmiddag keren we huiswaarts!
























Woensdag:

Hoewel het al een beetje geregend heeft hebben we enorm genoten van onze fotozoektocht. We hebben ook goed gespeeld in de speeltuin en konden 's middags onze buikjes vullen met lekkere croque monsieurs! Njam Njam...

We zijn ook naar Explorado geweest, heel leerrijk! Lijkt een beetje op Technopolis! We deden er proefjes met aarde, lucht, wind en vuur.
Deze avond zijn we een duikje gaan nemen in het zwembad, wat was dat leuk! Ik denk dat we goed gaan slapen vandaag.






















Dinsdag:

Vandaag hebben we een zieke eend mogen verzorgen in het opvangcentrum. We zijn ook naar Atlantikwall geweest. Hier kan je nog veel overblijfselen van de tweede W.O. terugvinden.
We hebben ook een bezoekje gebracht aan een heel oud vissersdorp.

's Middag hebben we genoten van een lekkeren picknick en 's avonds kregen we aardappelen met boontjes en rosbief.


Maandag:

We zijn goed aangekomen maar hadden af en toe een beetje regen. De excursie met de strandgids was zeer leuk. 

We hebben heel lekker gegeten: lasagne, frietjes en stoofvlees.

Omdat iedereen zo enthousiast was was het dan ook niet gemakkelijk om in slaap te vallen. Hopelijk slapen we morgen wat sneller.